Nog 5 maanden dan is het al weer Kerst. Wij zijn onze Poinsettia Christmas Feelings nu aan het oppotten in een 13cm pot. Dit wordt mooie zware handel met 5+ takken. En zal leverbaar zijn vanaf week 43. Wil je specificaties ontvangen? Wij helpen je graag met een mooie aanbieding voor daghandel maar voor 1000 dozen kunnen wij ook heel concurrerend zijn.
Uniek concept met een combinatie van tillandsia en kokedama. Makkelijk neer te zetten en aan te vullen. Heeft weinig onderhoud nodig en is heel trendy! Met het mos wat is toegevoegd in het kokedama potje krijgt het een hele natuurlijke look. Voor meer informatie kunnen jullie ons ook benaderen via: info@corsa-group.com of 0174-513308.
Mooie glazen fles met twee handgeschilderde kunststof visjes en een echte waterplant. Een decoratief item voor in uw interieur en een origineel cadeau om iemand mee te verrassen! De met een glazen deksel afsluitbare fles bevat een mooie waterplant en 2 prachtige handgeschilderde kunststof visjes. De decoratieve fles met een levende waterplant (mix soorten: Ludwiga Red, Ludwiga Green en Lysimachia) in een terracotta potje is een goede start voor jong en oud die kennis wil maken met de fascinerende onderwaterwereld. De waterplant in de fles is eenvoudig in onderhoud en de 2 visjes zijn nog makkelijker, omdat die geen voer of verzorging nodig hebben. Leuk om in uw huis te hebben of om cadeau te geven.
Biodome is de naam van dit koepelvormige terrarium. Toepasselijk, vind je niet? Dankzij het opvallende design en het heldere dikke glas biedt dit gesloten ecosysteem een heel mooi zicht op de botanische planten die erin groeien. Kortom, een statement in je huiskamer. Botanische mix In de Biodome zitten drie botanische planten die wij met zorg hebben geselecteerd op kleur en diversiteit. Iedere maand creëren wij een mooie samenstelling van planten die op dat moment beschikbaar zijn.
Naast de 14cm hoge pot is het assortiment nu uitgebreid met de Senecio rowleyanus in 12cm pot. Hiermee zullen we de komende tijd ook keramiek gaan aanbieden zoals de Maya face pot die over 3 weken beschikbaar is. De 12cm pot is gemaakt van gerecycled materiaal (PCR) De ranken zijn 12-15 cm. Mooie volle potten zoals u dat gewend bent van Grashopper. Bestel ze eens voor uw klanten. En wij zijn benieuwd naar uw mening over dit nieuwe artikel.
Nieuw in ons Eustoma assortiment. De Bolero Juliëtta een roze dubbelbloemig ras. De gevulde bloemen geven de Julliëtta een rijke uitstraling. De plantopbouw is kort en gedrongen. Echt een aanwinst voor het assortiment. Het Eustoma assortiment in de pot wordt steeds breder en de houdbaarheid is uitstekend. Langzaam veroverd dit artikel een vaste plaats in het brede planten assortiment. Zet dit op uw handelslijsten en verras uw klanten met het Eustoma assortiment van Bosplant.
Goedemorgen Campanula Intens purple 15 cm. Plant bij vriendelijke planten. Bijen zijn in nood, er is wereld wijd sprake van massale bijensterfte en dit is een grote bedreiging voor onze voedselketen. Bijen zijn voor hun voortbestaan namelijk volledig afhankelijk van door bloemen geproduceerd voedsel zoals nectar en stuifmee. Een bij-vriendelijke tuin staat vol pollen- en nectarrijke planten, je helpt er vlinders, bijen en andere nuttige insecten mee. de nectarwaarde van de Addenda soorten zijn boven gemiddeld en dus zeer gunstig voor de biodiversiteit in de tuin
De Centella is weer leverbaar! Deze planten worden veelvuldig gebruikt in de homeopathie, bijvoorbeeld in huidcrèmes. Het is een mooie partij planten, die wel met als zonder keramiek geleverd kan worden. Voor meer informatie kunt u bellen met 0174-625895, wij helpen u graag verder!
VeryPOTTER® Een pot met een boodschap Een uniek gift item met een leuke woordgrap. Verkrijgbaar in 4 talen! Nederlands, Engels, Duits en Frans. Verkrijgbaar in de standaard zwarte kleur. Assortiment in meerdere samenstellingen mogelijk en volledig in overleg samen te stellen.
De Monstera Friedrichstahlii, een minder bekend type Monstera, is door de vlugge rankvorming van dit type monstera, een goed soort om gekweekt te worden in een hangpot. naar mate de plant ouder wordt zal dit type monstera, de wel bekende gaten in het blad gaan vormen.